aeiman aziz: Guangzhou@PaidProxyServices.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Paid Proxy Services and VPN



Discussion Topics
Access Facebook In China | Best Paid Proxy Server | Best Private Proxy Service | Best Russian Vpn | Best Vpn Services | Browse Web Anonymous | Browse With German Ip | Bypass Firewall | Bypass Internet Censorship | Change Ip Location To A Different Country Android | Cheap Private Proxies | Cheap Shared Proxies | Cloud Vpn Kodi | Express Vpn Create Account | Expressvpn China Reddit | Fastest Proxy Singapore | Free Ip Changer Online | Free Vpn Iran Iphone | German Proxy List | How To Unblock A Website Blocked By Administrator | Ip Address Changer Software | Malaysia Vpn Server Address | Norway Vpn | Proxy Bbc | Purevpn Bbc Iplayer Not Working | Russia Proxy Servers | Singapore Web Proxy | Swiss Vpn | Taiwan Vpn Android | Thailand Vpn | Unblock Blocked Websites Online | Vietnam Vpn | Vpn App For Ios 10 | Vpn Arab Countries | Vpn Comparison | Vpn Dubai | Vpn Iphone 6 | Vpn Malaysia Android | Vpn Myanmar | Vpn Norway Ip | Vpn Price | Vpn Vs Proxy For Torrenting | Vpn While Traveling | Watch Movies Vpn | What Does My Isp See When I Use Vpn | Who Uses Vpn


aeiman aziz: Guangzhou





Ini kurang ajar. aku dah tulis entry ni dalam henset. kena pulak x publish. kurang ajar. aku pun dah xigt apa aku tulis. 15-19 Jan 2015 aku pergi ke Guangzhou, entah betul entah tidak aku eja tu. tak reti-reti sampai sekarang. apa-apa pun aku pergi sana untuk belajar cara-cara untuk trading. bukan forex. ini trading yang sebenar. International trading. senang cerita, ambil barang sana, jual sini. Aku ke sana tujuan utama adalah belajar, jadi aku tak bawa banyak duit. memang betul-betul first timer. aku tengok orang lain beli 3-4 kotak. habis duit beribu ambil stok untuk jual barang punya pasal. aku... memang tak ada lah duit sebanyak tu. pergi pun beli barang untuk rumah je. Aku pergi dengan agen la senang cerita. pergi 6 orang saja termasuk ejen. memang pusing habis tempat jual barang. tempat dia macam mana aku nak terangkan. ehhhmmm. ok, pendek cerita macam ni. kalau dekat malaysia nak cari barang gajet pergi Law Yatt. bukannya tempat lain takda tapi situ lagi murah. hah, dia macam tu lah konsepnya. kalau nak barang gajet murah pergi Nanfang Lu, kalau nak hand bag murah pergi Leather Shop, yang bezanya sana sepanjang jalan tu jual menda sama. ada tempat tu. satu bangunan barang budak-budak. dari sebelum lahir sampai toddle. Barang sana memang murah kalau nak banding di Malaysia, tapi ada setengah barang walaupun murah, tak banyak untung kalau untuk dijual. tapi kau cakap saja nak barang copy apa. semua ada. jangan harap lah nak original. oricinal adalah. Kalau nak ke sana ada tools yang penting,.

1, gambar. kau sediakan semua gambar yang berkaitan. contoh nak beli hand beg. bawa gambar hand bag. kalau nak jam, bawa gambar jam. kalau nak water jet, tunjuk gambar water jet. 2. bisnes kad. kalau boleh setiap kedai yang kau pergi tu, ambil bisnes kad diorang. kalau nak datang lagi senang, tak perlu cari kedai. tunjuk kad tu, nanti ada lah yang bagitahu. kalau macam group kita orang ni, diaorang ambil wechat id, sana tak pakai watapp, pakai wechat, kakaotalk dengan QQ. 3. wc. macam biasa, standart international, jamban takda air. hatta tempat makan muslim pun takda air. tandas masjid yang paling heaven. boleh melepaskan batok di tangga. haha. kalau nak ke tandas, tanya orang sepatah je. WC, where? 4. vpn. ini antara yang penting. di China, google, youtube, fb, semua disekat. jadi kalau nak main kat sana. kena download and install the vpn siap-siap di Malaysia. kalau tak memang bosan lah kau kat sana. jadi macam aku. main COC memanjang. 5. simcard cina. kena beli simcard cina. sebab nak internet dan kalau kau order barang suruh hantar hotel. dia minta no telepun. Itu jelah kot yang penting. tapi kalau kau boleh cakap cina, aku rasa semua tu tak perlu kot. cakap je lah cina dengan orang China. jangan haraplah diorang akan faham bahasa English. biasanya perbualan akan jadi macam ni :. Pastu akan bercakap guna calculator. haha. harga kalau nego tu kena tengok orang. kadang taruk separuh harga diorang marah terus tak layan. Haha. Ok, last sekali aku nak tulis. kat sana ada masjid. dan kawasan masjid ada Makam Saad Bin Abi Waqas. kalau boleh pergi. bukan kalau boleh. mesti pergi. rugilah kalau tak pergi. tapi sebelum pergi tu, belajar lah adab-adab menziarahi kubur. Trimas dan tahniah kerana selamat sampai ke blog ni .

Related Items
Kekalkan Speed dan Quota Internet Anda Tanpa Had! (Unlimited ...
Tool Set - Almost anything for sale in Malaysia - Mudah.my
VPN Percuma Di Google Play Store Mengandungi Malware Dan ...
Berkomunikasi di Malaysia dan China | Pitra | dunia memotret dan ...
V P N | Page 2 | Jaringan Kaki Pancing Malaysia - Pancing.Net
cara setting vpn android tanpa root,setting vpn android ... - Pinterest
Servis VPN unlimited dari Downloader.my | Earncent.com
VPN Percuma Terbaik | Khidhir dot Com
VPS Untuk Jualan SSH & VPN - Hosting Termurah
SSL Certificates | Beli Sertifikat SSL dengan harga lebih murah di ...
Tiongkok Tegaskan Pelarangan VPN Mulai 2018 - Tekno Liputan6 ...
Kindle in Malaysia : Buying and Using a Kindle in Malaysia
INEXT VPN (NEW GENERATION VPN)
Open Reseller SSH Dan OpenVPN - sshmurah.info

Popular Topics